VİDEO HABER - Didim Belediye Meclisi’nde gündem maddeleri komisyonlara sevk edildi

Didim Belediye Meclisinin temmuz ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 05 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 05.07.2023 20:29:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
427 okunma
Google News

Didim Belediye Meclisinin temmuz ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantıya AK Partili Şakir Saruhan, Eda Yücel İlhan ve Mevlüt Kandil, CHP’li Ahmet Yılmaz ile Gül Ülker mazeretli olarak katılmadı. 

Gündemin ilk maddesinde yer alan “Çamlık Mahallesi 4523 ada 1 parsel uygulama imar planı değişikliği’’ konusuna ilişkin komisyon raporu oy birliğiyle ertelendi. 

Gündemde yer alan “Hisar Mahallesi 5189 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10 parseller uygulama imar planı değişikliği”, “Hisar Mahallesi 1628 ada 64, 65 ve 66 parseller ilave uygulama imar planı’’ konusu ile “İnşaat uygulamalarında sorun yaşanan yapı adaları için Belediye Encümeni’nce onaylanacak Ada Kitle Etüdü hazırlanması konulu meclis kararına itiraz’’ konusu İmar Komisyonuna havale edildi. 

Gündemin son maddesindeki ödenek aktarma konusu da Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.