Umut Tuncer Didim'de seçim gezisi yaptı

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. M. Umut Tuncer Didim'de esnaf ve turizmcileri ziyaret etti. Tuncer, ziyaretlerine Didim İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim ofisinden başladı.

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 17:06:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 3 dk.
419 okunma
Google News

Umut Tuncer Didim'de seçim gezisi yaptı

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. M. Umut Tuncer Didim'de esnaf ve turizmcileri ziyaret etti. Tuncer, ziyaretlerine  Didim İlçe Başkanlığının açmış olduğu seçim ofisinden başladı. 

M. Umut Tuncer’i seçim irtibat ofisinde İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Esma Akça ile yöneticilerin yanı sıra partililer karşıladı ve kendisine Didim turu boyunca eşlik ettiler..

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Umut Tuncer, partililere hitaben yaptığı konuşmada “Didim gerçekten zor bir ilçe ancak Maşallah başkan ve ekibi çok başarılı işler çıkartıyor. İlçe teşkilatı olarak Maşallah başkan ve sizler harikalar yaratıyorsunuz. Bu desteğiniz partimiz için, bizler için çok önemli ve değerli.. Bizlerde buradan güzel neticeler alacağımıza eminiz.” İfadelerinde bulundu.

Ziyaretlerine Altınkum Yalı Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretleri ile devam eden Tuncer, Didim Turizm Derneği’nde turizmcilerle buluştu.

Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, “Umut müdürüm, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü iken ilçemizde ve Aydın’da turizm adına büyük emekler verdi. Başarılı olup Aydınımıza vekil olarak geldiğinde turizmcilerin önünü açacağından ve Didim için güzel şeyler yapacağına eminim” diyerek Tuncer’e desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

Tuncer şunları söyledi: "Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptığım süre içerisinde burada sizlerle birçok kez sizlerle toplantı yaptık. O nedenle bugün burada yabancılık çekmiyorum. Kendi evime gelmiş gibi hissediyorum. Mustafa başkanın da ifade ettiği gibi pandemi sürecinde dünyada eşi görülmemiş bir başarıya hep birlikte imza attık. Özellikle 2022’de 3 milyon 250 bin turist ağırladık. Tüm zamanların rekorunu ikiye katladık. Sizler Didim turizmini inşa etmiş insanlarsınız. Ben muvaffak olursam, mecliste temsiliyet hakkını bulursam, birlikte çalışmaya, önünüzü açmaya devam edeceğim. Ben tabii ki AK Parti milletvekili olarak milletin adamının yanında bir neferim ama Aydın’da turizm sektörünün içinde yaşayan biriyim. Bu kutlu yolda desteklerinize talibim. En az 5 vekil parolasıyla yola çıktık buna şüphemiz yok" dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.