Maşallah Subaşı Didimli gazetecileri kahvaltıda ağırladı

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetimi, Didim'de görev yapan gazetecilerle Lobby Cafe'de düzenlenen kahvaltıda buluştu.

Yayın: 12 Ocak 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.01.2023 12:37:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
448 okunma
Google News

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetimi, Didim'de görev yapan gazetecilerle Lobby Cafe'de düzenlenen kahvaltıda buluştu. Subaşı, gazetecilerin gününü kutlayarak, anı olarak bir hediye paketi de takdim etti. AK Parti Aydın eski il başkanı yeni milletvekili aday adayı Ömer Özmen de buluşmanın konuğu oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için ilçede çalışan gazetecileri kutladı. 
Lobby Cafe’deki kahvaltılı toplantıya AK Parti Aydın eski İl Başkanı Ömer Özmen de katıldı. Subaşı, mesleğini icra 
ederken yaşamını yitiren gazetecileri anmayı da unutmadı. Subaşı, gazetecilik mesleğinin toplum için önemine değinerek, “Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur” dedi.  

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.