APO'NUN HEYKELİNİ EN İYİ CHP'YE DİKTİRİRİZ ANLAYIŞINDALAR! VİDEO HABER

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, bugün Didim'deydi. Ökten, öğlen saatlerinde ilçe seçim ofisinde partililerle ve basınla bir araya geldi. Ökten’i AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri karşıladı.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 20:07:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 8 dk.
296 okunma
Google News

“APO'NUN HEYKELİNİ EN İYİ CHP'YE DİKTİRİRİZ ANLAYIŞINDA BİRLEŞTİLER”

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, bugün Didim'deydi. Ökten, öğlen saatlerinde ilçe seçim ofisinde partililerle ve basınla bir araya geldi. Ökten’i AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri karşıladı. 

Maşallah Subaşı Didim’in tüm mahallelerini gezdiklerini ifade ederek “Biz bütün mahallelerin birinci turunu bitirdik. Vekillerimize, sizlerle beraber ikinci tura başladık. Allah izin verirse on iki günümüz var. Bu on iki günde girilmedik mahalle, girilmedik kapı bırakmayacağız. Allah izin verirse bir seçime hazırız.” dedi. 

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem ve sonrasında seçim sürecine değinerek “Biz büyük bir felaketi yaşadık biliyorsunuz. Hep birlikte bu felaketin yaralarını saran muhalefet dedi ki bunlar bu düştüğü yerden kalkamaz. Bu arada bir seçim telaşı yaşatalım. Sıkıntı yok. Belki seçimi ertelerlerse de korktular, kaçtılar. Seçim yapılacak olursa da bu felaketin altından kalkamaz bunlar. Bu arada da seçimimiz götürürüz diye düşündüler. Ama o günlerde ben bir şeyler söylemiştim. Dedim ki seçimlere en hazır parti AK Parti. Teşkilatlarıyla, teşkilat gücüyle vatandaşın teşkilatla salgın günü birliğiyle bugün seçime kaldığı on iki gün şu güne kadar gördüğümüz, yaşadığımız ben bütün teşkilatımdaki arkadaşlara, ilçe başkanlarıma kadın kollarına, gençlik kollarına da teşekkür ediyorum. Bu sözümü yerde bırakmadılar. Bizi mahcup etmediler. On iki gün kala Aydın'da sahada sadece AK Parti var diyebiliriz.” dedi.

Ökten, sözlerine şöyle devam etti: “CHP neden böyle yakınlaştı diye gizli kapılar arkasındaki o anlaşmaları nelerdir diye düşünün, düşünürken geçen gün bulduk. Söke'de ifade ettik. Didim'de de söyleyeyim. Selahattin Demirtaş diyor ya YouTube'da videoları var. Açın izleyin. Şu an hazır olmadığı için izletebilirdim ama söyleyince hafızanızı tekrarlayacak. Bu Apo'nun heykelini dikeceğiz diyor her yerde. Hatırladınız mı o videoyu? Apo'nun heykelini her yere dikeceğiz diyor. CHP'de heykel işinde iyi ya. Her yere heykel yapıyorlar. Bunların anlaşması bu herhalde. Apo'nun heykelini en iyi CHP'ye diktiririz. Birbirlerini iyi buldular. Ama yok öyle. Ne heykel diktiririz, ne salıveririz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü de bu milletin iradesini de on dört Mayıs'ta görecekler Evet. Biz doğru adımlarla kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz arkadaşlar Durmak yok, yola devam dedik. Türkiye yüzyılı için. Büyük, güçlü Türkiye için, İHA'ları yapmayan, SİHA'ları yapmaya, yerli, milli arabamızı tüm Türkiye'ye ve dünyaya yaydık Anadolu Gemisi'ni daha büyüklerini yapmaya, kendi savaş uçağını bunların hepsini yapıp yerli, millide yüzde yüze ulaşıncaya kadar ve dünyaya satmada iddiamızı devam ettireceğiz. Güçlü, büyük Türkiye için milletimizle beraber yürümeye devam edeceğiz.”

Seçim sürecinde sürekli sahada olduklarına vurgu yapan Ökten “Tüm teşkilatımız tam saha, presle çalışıyoruz, koşturuyoruz. Bizim bir derdimiz var, vatandaşımıza hizmet etmek ve hizmet edeceğine inandığımız işte bu kadrolarla birlikte yol yürümek. Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimleri bakın birinci parti olarak biz atlattık. On dört Mayıs'ta da Allah'ın izniyle birinci parti olarak hem Türkiye'de hem Aydın'da çok iddialı bir şekilde bunu söylüyoruz. Biz AK Parti olarak milletiyle beraber yürüyen, milletiyle beraber büyüyen bir partiyiz. Milleti büyüttük. Milletimiz AK Parti'yi büyüttü. AK Parti büyüdü, milletini büyüttü. Biz on dört Mayıs'ta da milletimizle beraber büyüyeceğimiz milletimizle beraber yürüyeceğimiz bir seçim sonucuna gidiyoruz. İkinci turda bir önceki seçimden daha fazla bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Sizlerle birlikte. Biz her zaman seçmenimize güvendik. Seçmenimize inandık. Onun ferasetine sığındık. Bizim tek limanımız seçmenimiz. Vatandaşımız, milletimiz. Peki. Karşı taraf maalesef biz sahada sadece çalışma yaparken seçmenimize ulaşmak için gayret sağlarken tabii bize karşı bazı fütursuz yanlış işler başladı, devam ediyor” diye konuştu.

Seçim sürecinde AK Parti bayraklarının ve posterlerinin indirilmesine de tepki gösteren Ökten “Bozdoğan'da AK Parti'nin bayrakları indiriliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın pankartları kesiliyor. Bayraklarımız ve Sayın Cumhurbaşkanı bizim posterlerin olduğu pankartlarımız yakılıyor. Bunu yapan Bozdoğan Gençlik Kolları CHP İlçe Başkanı… Bak buna bir güçlü bir kınama verdik. Ama maalesef devamı geldi. CHP herhalde anlamadı bizi. Nazilli'de yine aynı buna benzer bir olay pankartlarımız yine sökülmek ve yırtılmak suretiyle zarara uğratıldı. Yine işin içerisinde CHP Gençlik Kolları üyesi arkadaşlar çıktı. Dün gece saat ikide gençlik kolları başkanımızı bir aracın takip ettiğini fark ediyor; sonrasında karakola giderek şikayet ediyor ve aracın içindeki şahsın CHP Gençlik kollarından birisi olduğu ortaya çıkıyor. Eğer sahada çalışamıyorsanız bizim emeğimize saygı duyacaksınız. Pankartları yıkmak, gençlik kolları başkanını takip etmek nedir, İşte yeşil sol parti her neyse resmen HDPPKK olarak Kılıçdaorğlu’nun desteklediklerini açıkladılar. Vatandaşa sokağa çıkmaya yüzü yok. 40 bin şehidin kanı var. Bu ülkeyi bölmeyi hedef olarak koymuş, Kandil’dekileri meclise taşımaya çalışan yapıyla bunun utancı sebebiyle kendilerine biraz teessür ettirdi. Vatandaşımız bunu görüyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ökten, İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’e Didim’den çağrı yaparak, “İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner açıklama yapmış, HDP’nin olduğu yerde olmayız diye. Sayın Başkan eğer bu açıklamalarında samimi ise genel başkanı gibi açıkladığından dönmeyecekse kalktığı masaya tekrar geri oturma gibi bir duruma yine yaşatmayacaksa, biz söylüyoruz. Kılıçdaroğlu açıklasın, HDP ile birlikte mi değil mi? Bunun bir izaha gereği yok. Kılıçdaroğlu’da özerklik getireceğini, Demirtaş’ı serbest bırakacağını HDP ile aynı yere baktıklarını ifade ediyorlar. HDP 1995’ten beri kurdukları her parti için aynı şeyleri söylüyor, PKK’yı terör örgütü görmüyor. Şimdi İYİ Parti İl başkanına sesleniyorum; milliyetçi bir partide milletvekilliği yaptı, il başkanlığı yaptı. Oradan koparak geldiler İYİ Parti’yi kurdular. Ben onları anlıyorum, içlerindeki milliyetçi, vatansever damar onlara şu an yanlış yerdesiniz diyor evet, doğru yer şu an Cumhur İttifakı. Doğru adam, doğru zaman, doğru adam. Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye ikinci yüzyıla, Türkiye yüzyılı diye büyük hedeflerle yürüyoruz. Büyük hedeflere… Bunu durdurmak isteyenler FETÖ'sü, PKK'sı, Amerika'sı. Vatandaşımız bunları da görüyor. Başaramadıklarını işte şimdi seçimde, sandıkta acaba diye devşirme yollarla yapmaya çalışıyorlar. Ama yine başaramayacaklar. Çünkü AK Parti'nin en güçlü olduğu yer sandık ve milleti. Biz bugüne kadar milletimize karşı hiçbir şey yapmadık beraber. Bugün de bunu başaramayacaklar” sözlerini kaydetti.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.