Video Haber: Didim Belediyesi Ocak Meclisi 2. Oturum

Didim Belediye Meclisinin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda komisyona sevk edilen maddeler karara bağlandı.

Yaşam Yayın: 06 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.01.2024 11:09:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 53 sn.
257 okunma
Google News

Didim Belediye Meclisinin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda komisyona sevk edilen maddeler karara bağlandı.

Didim Belediye Meclisinin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. 

Toplantıya CHP’li Cengiz Kızıldağ, AK Partili Erdinç Ülker, Cemal Engil, Şakir Saruhan ve Mehmet Tekdemir mazeretli olarak katılmadı.

Gündemin ilk maddesinde yer alan huzur hakkı, ikinci maddede yer alan nakdi yardımlar ve üçüncü maddedeki ödenek aktarma konuları oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündemin dördüncü maddesinde yer alan 'Yurt Dışı Fuar Giderleri' konusuna ilişkin komisyon raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. 

Gündemin beşinci, altıncı ve yedinci maddelerinde yer alan ve komisyona havale edilen konular da oy birliğiyle kabul edildi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.