AK Parti Aydın milletvekili adayları Didim'de tanıtıldı

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, Didim'de AK Parti seçim bürosunun açılışına katıldılar ve seçmenlere tanıtıldılar.

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 19:30:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
522 okunma
Google News

Haber ve fotoğraflar: Yusuf Mehmet Sarışın - Zekiye Sarışın

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Mehmet Umut Tuncer, Duygu Göğde, Murat Gün ve Mehmet Arkun, Didim'de AK Parti seçim bürosunun açılışına katıldı.

İl Başkanı ve milletvekili adaylarını Didim AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Partili vatandaşlar karşıladı.

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, konuşmasında, “Ankara’da gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adaylarımızın tanıtımını yapıp ‘Aydın'daki listemizin Aydın’ımıza ve Didim'imize emanet’ dedi, sizlere çok selam söyledi. İnşallah buradan Cumhurbaşkanımızın emanetine en büyük destekle, en yüksek milletvekili sayısı ile kendisine destek olacağız. Bizler Cumhurbaşkanımızın 13. Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tam. Burada en küçük bir şüphemiz yok ama bu bizim için bir rehavet olmayacak. Son gün sandıklar açılıp sonuçlar Seçim Kuruluna teslim edilinceye kadar biz teşkilat mensupları görevimizi yapacağız. Kalan 32 günlük sürede de sizlerle birlikteyiz şu an 8 adayımızla birlikte bütün ilçelerimizi dolaşıyoruz. Cumartesiden itibaren tüm aday arkadaşlarımız ayrı ayrı en az birkaç defa gelip yine sizlerle beraber programları icra edecekler” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.