'Sarı Liste'nin 'Mavi Liste'ye itirazı var! VİDEO HABER

Dilaver Demir: Ahmet Yılmaz, tüzükteki cinsiyet ve gençlik kotalarına uymamış, atı alan Üsküdar'ı geçtiği mantığıyla davranmış, delege seçimlerine şaibe düşürmüştür.

Siyaset Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 12:48:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 42 sn.
440 okunma
Google News

Didim CHP'de 15 Temmuz 2023 tarihinde yapılan delege seçimlerine Sarı Liste ile giren ve CHP Didim İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir, düzenlediği basın toplantısında, "Seçime Mavi Liste ile giren Ahmet Yılmaz, 'Delege seçimleri, Tüzük, Yönetmelik, ve Merkez Yönetim Kurulu'nun Karar ve Genelgeleri çerçevesinde yürütülecektir' ve 'İlçe Kongresi delege seçimlerinde de Tüzüğün kotalara ilişkin hükmü kıyasen uygulanacaktır. Seçim sonuçlarına cinsiyet ve gençlik kotası uygulanacaktır' maddelerini ihlal ederek, atı alan Üsküdar'ı geçtiği mantığıyla davranarak, delege seçimlerine şaibe düşürmüştür" dedi.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.