Maşallah Subaşı bayram mesajı yayınladı

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Ramazan Bayramı münasebeti ile ilgili yayınladığı mesajda şunları söyledi:

Siyaset Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 20:26:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 58 sn.
268 okunma
Google News

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Ramazan Bayramı münasebeti ile ilgili yayınladığı mesajda şunları söyledi:

"Manevi huzurla idrak ettiğimiz, bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşayıp Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunmaktayız. İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı nice bayramlarımız olsun inşallah. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Didimli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.