Didim Belediye Meclisi toplandı. DİBEL ve DİHİZ'de yeni dönem

Protokoller yapılması, DİBEL ve DİHİZ şirketleri yönetim atamaları, genel kurulda Didim Belediyesi'ni temsil etme ve toplu sözleşme konusunda Başkan Hatice Gençay’a yetki verildi.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 17:48:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
479 okunma
Google News

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu bugün yapıldı. 

Gündeme ek olarak 3 madde kabul edildi. 

Protokoller yapılması, DİBEL ve DİHİZ şirketleri yönetim atamaları, genel kurulda Didim Belediyesi'ni temsil etme ve toplu sözleşme konusunda Başkan Hatice Gençay’a yetki verildi.

Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Gündemin açılmasının ardından 3 ek gündem maddesi okunarak meclis üyelerince kabul edildi. 

Gündemin ilk maddesindeki 2023 yılı kesin hesabı, ikinci maddedeki Belediye başkan yardımcılarının ödeneği, üçüncü ve dördüncü maddedeki ücret tarifeleri konuları Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. 

Gündemin beşinci maddesindeki Çevre denetim birimi görevleri konusu Hukuk Komisyonuna havale edildi. 

Gündemin altıncı, yedinci ve sekizinci maddelerinde yer alan Aydın BŞB, ASKİ, Türk Telekom ve ADM aydem ile yapılacak protokollerle ilgili Başkan Gençay’a yetki verilmesi kabul edildi. 

Gündemin dokuzuncu maddesindeki kadro ihdası konusunda Başkan Gençay’a yetki verildi. 

Gündemin onuncu maddesinde ise sendikalarla toplu sözleşme imzalanması konusunda Başkan Gençay’a yetki verilmesi kabul edildi. 

Gündemin on birinci maddesinde yer alan Cenaze hizmetlerinin Sağlık işleri Müdürlüğüne bağlanması konusu hukuk komisyonuna havale edildi. 

Gündemin on ikinci maddesinde yer alan DİBEL ile on üçüncü maddesinde yer alan DİHİZ şirketleriyle ilgişi atamalar konusunda Başkan Gençay’a yetki verilmesi kabul edildi. 

Gündemin on dördüncü ve on beşinci maddeleri ise İmar komisyonuna havale edildi.

Didim Belediye Meclisi 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü yeniden toplanacak.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.