Didim Belediye Meclisi 2023 yılının ilk oturumunu gerçekleştirdi.

Didim Belediye Meclisi 2023 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın ilk oturumu yapıldı.

Yayın: 05 Ocak 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.01.2023 10:06:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
264 okunma
Google News

Didim Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın ilk oturumu yapıldı. 2023 yılının ilk meclis toplantısına CHP'li Çağlar, AK Parti'den Ramazan Özalp, Şakir Saruhan, Mehmet Tekdemir ve Cemal Engil katılmadı. Gündeme ek olarak 4 madde daha kabul edildi.

Gündemin ilk maddesinde 2023 yılı için meclisin gün ve saati belirlendi. Meclisin her yıl olduğu gibi ayın ilk haftası Çarşamba ve Cuma günleri saat 14:00’te toplanması oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Denetim Komisyonu üye seçimleri yapıldı.
Oylamada CHP Grubu’ndan Sevinç Karataş, Sinan Yalçın ve Muhammet Kanat seçildi.
Gündemin üçüncü, dördüncü, beşinci maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’na, altıncı ve yedinci maddeleri de İmar Komisyonu’na sevk edildi.
Ek gündem olarak alınan 8. maddede boş kadro değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemin dokuzuncu ve onuncu maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Onbirinci maddede ise belediye şirketi olan DİHİZ’in vergi ve SSK borçlarının tecil ve taksitlendirilmesi için Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a oy çokluğuyla yetki verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.