Didim AK Parti’de Sabahattin Akkuş dönemi başladı

Sabahattin Akkuş, görevi alırken yaptığı konuşmasında “Geçmiş geride kaldı; biz artık önümüze bakacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 08:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
846 okunma
Google News

Didim AK Parti’de Sabahattin Akkuş dönemi başladı

AK Parti Didim ilçe başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine eski ilçe başkanı Maşallah Subaşı katılmadı. Yeni İlçe başkanı Sabahattin Akkuş, görevi alırken yaptığı konuşmasında “Geçmiş geride kaldı; biz artık önümüze bakacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından AK Parti Didim İlçe Başkanlığına atanan Sabahattin Akkuş koltuğuna oturdu. 

İlçe binasında gerçekleşen devir teslim törenine İl Başkan yardımcılar Cenk Ünlü, Necip Arslan, Ömer İncedal ve Nihat Yetim, Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, AK Parti Didim Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 

Teslim törenine Eski İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile bir çok ilçe yöneticisi katılmazken, eski yönetim kurulundan iki ismin katıldığı görüldü.

Teslim töreninde konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Sabahattin Akkuş kendisine görevi tebliğ eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilat başkanı Erkan Kandemir’e ve İl Başkanı Gökhan Ökten’e teşekkür etti. 

Akkuş sözlerini şöyle sürdürdü; “Rabbim çıktığımız yolda bizim mahcup etmesin. Allah utandırmasın, yolumuz açık menzilimi uzak olsun. Recep Tayyip Erdoğan yolunda rabbim bizlere güzel hizmetler yapmaya nasip etsin. Biz geriye bakmayacağız. Geçmiş, geride kaldı. 4 dönem yöneticilik yaptım. İl başkan yardımcısıydık; bu bayrağı ileriye taşımak istiyoruz. 2024 seçimlerinde Didim Belediyesini AK Parti belediyeciliği nasip etsin.” dedi.

AK Parti İl başkan yardımcısı Ömer İncedal ise yeni başkan Akkuş’a görevine başarılar dileyerek, Didim’e be partiye hayırlı olmasını diledi. 

Konuşmaların ardından İncedal, Akkuş’a mazbatasını vererek başarılar diledi. 
Ardından Akkuş İl başkan yardımcıları nezdinde İncedal ve Cenk Ünlü’ye çiçek vererek teşekkür etti. 

Akkuş daha sonra makamda tebrikleri kabul etti. 

Akkuş’un yeni yönetim kurulu listesini de gelecek hafta açıklanması bekleniyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.