'Didim AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak'

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve AK Parti Aydın Milletvekilleri, Didim İlçe teşkilatını ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette 2024 yerel seçimlerinde Didim’de seçimin kazanılması noktasında mesajlar verildi.

Siyaset Yayın: 04 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.11.2023 17:53:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 4 dk.
515 okunma
Google News

"Didim AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak"

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve AK Parti Aydın Milletvekilleri, Didim İlçe teşkilatını ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette 2024 yerel seçimlerinde Didim’de seçimin kazanılması noktasında mesajlar verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ile Ömer Özmen, Didim İlçe teşkilatını ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti heyetini, İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş, İl ve İlçe yöneticileri ile partililer karşıladı. İlçe binası ziyareti öncesinde ilçe binasının alt katındaki boş ofis, İlçe Seçim Koordinasyon merkezi olarak hizmete açıldı.

"BİZ HAZIRIZ"
Açılış sonrasından AK Parti heyeti parti binasında partililerle bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş, ilçe binasının tadilat ve bakımı sebebiyle vekilleri geç ağırladıklarını kaydederek, kendilerini Didim’de ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Akkuş, 2024 yerel seçimlerinin startını verdiklerini söyleyerek; “Biz hazırız, Didim hazır; hedefimiz 31 Mart 2024 ve Didim AK belediyecilikle tanışacak.” dedi.

"DİRİ VE İRİ OLACAĞIZ"
AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ise Didim’deki heyecanın her dönem arttığını kaydederek; “Önümüzdeki her seçimde Didim hedef koymuş ve çalışmalarını yürütüyor. Hedefimiz belli; biz Aydın BŞB ve Didim belediyesini AK belediyecilikle buluşturmak için çok çalışacağız. Sizlerin vereceği güç çok önemli; biz Didim’de belediyeye kazanırız. Sayın genel başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın bize vereceğe isme hep beraber çalışırsak seviniriz. Bazı seçimleri kıl payı kaybettik. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hep beraber diri ve iri olacağız. Buna göre çalışacağız.” dedi.

"DİDİM'İ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMALIYIZ"
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ise yeni İlçe Başkanı Akkuş’a ve yönetimine başarılar dilerken Eski İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’ya da hizmetleri için teşekkür etti. Özmen, Didim’de 2 defa az bir farkla Didim’i kaybettiklerini hatırlatarak; “2024’te bu hatalardan ders çıkarmalıyız. Bunlardan ders aldığımız bir sürece doğru gitmeli ve doğru adayla doğru listelerle seçime girerek Didim’i AK belediyecilikle tanıştırmalıyız" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ BİZİ BEKLİYOR"
Geçmişten günümüzde Didim’de hizmet eden herkese teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş da; "Hatalardan ders çıkarmak önemli. Bu çınarın altında eskisiyle yenisiyle birlikte bir aradayız. Ege’de zaten zor olan Didim’de seçim hattın girildi. Eskiyi unutarak 2024’ye çok daha farklı bir anlayışla Türkiye yüzyılı anlayışıyla hedeflerimiz bizi bekliyor. Hedefimiz Aydın BŞB ve Didim Belediyesi, bunlarda lafla olmuyor, hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

"HEP BERABER ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise Didim’in seçim sürecine hazır olduğunu gördüğünü ifade ederek, 21 yıldır AK Parti iktidarında hedeflerin her zaman büyük olduğunu söyledi. Savaş hem Aydın BŞB hem de 17 ilçeyi AK belediyecilikle buluşturmak istediklerini kaydederek; “Didim buna hazır, Aydın’da hazır. Emsallerinden 20 yıl geride en az; biz Cumhurbaşkanımızın izninde Aydın’da 21 yıldır hizmet yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Hep beraber çok çalışacağız. Bunun yapabilecek heyecan bizde var; kudrette var. 21 yılda bunu da gösterdik. Girdiği her seçimi kazanan partinin neferleri olarak yaptıklarımız ortada; inanıyorum ki yerel seçimde bu başarıyı göstereceğiz" dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.