Mustafa Savaş: 'Doğru Adam ile Doğru Zaman'da yol yürüme vakti

Didim AK Parti'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreni düzenlendi.

Siyaset Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 20:38:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 6 dk.
338 okunma
Google News

Didim AK Parti'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Esma Akça, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Didim'de vatandaşlar AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı ellerinde parti ve Türk Bayrakları ile coşkulu bir şekilde karşıladı.  

Mustafa Savaş vatandaşlarla tek tek bayramlaştıktan sonra yaptığı konuşmada “Öncelikle ramazan ayını idrak edip kavuştuğumuz Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Diyerek konuşmama başlıyorum. 

DOĞRU ADAMLA DOĞRU ZAMANDA YOL YÜRÜME VAKTİ

Yine yollara koyulduk. Doğru zamanda doğru adamla yine yol yürüme vakti geldi. 14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Geçmişte yaşadığımız o zaferleri tekrar hep beraber yaşayacağımızdan şüphem yok. 

21 yıl önce çıktığımız bu yolda “TEK BAŞINA İŞ BAŞINA" demiştik. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimiz sizlerin desteği ile iş başına gelmişti. 2007 seçimlerinde “DURMAK YOK YOLA DEVAM” dedik. Aynı şekilde durmadık yola devam ettik. 2011’de “İSTİKRAR SÜRSÜN, TÜRKİYE SÜRSÜN” dedik. Azizi milletimizin desteğiyle sandıktan 1. Parti olarak çıktık. 

21 YIL BOYUNCA AK PARTİ ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPTI. 

Ülkemizi geliştirdik, dönüştürdük. Eser ve hizmet siyasetini en esaslı iş olarak gördük. Ancak bu 21 yıl kolay geçmedi. 21 yılda çok şey yaşadık. Girdiğimiz her seçimi tek başımıza kazandık, tek başımıza iktidar olduk. Çok başarılı işler yaptık. Ama önümüze sürekli köstek olmak amacıyla setler çekildi. 

KÖSTEK OLMAK İÇİN ÇEŞİTLİ OPERASYONLAR YAPILDI

Parti kapatma davaları, Cumhuriyet mitingleri, gezi olayları, 17-25 aralık olayları, 15 Temmuz, ekonomik saldırılar ama hepsinin üstesinden geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dim dik yürümeye devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz.
21 yılda edindiğimiz bu kazanımları, eser ve hizmet siyasetimizi sürdürmek adına 14 mayıs seçimlerinde hepimize görevler düşüyor. Bu görevlerde kadın kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, gençlik kollarımıza. Ana kadememize ve siz değerli üyelerimize  büyük sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğu yerine getireceğinize inancımız tamdır. Tüm dünyanın gözü 14 mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde.. Öyle güçlü bir cevap vermemiz gerekiyor ki; Didim’den Aydın’a, Aydın’dan Ankara’ya, Ankara’dan da tüm Türkiye’ye mesaj vermemiz gerekiyor.  Cumhuriyetin 2. Asrına güçlü bir şekilde girebilmek adına 14 Mayıs çok önemli.
 
Türkiye Cumhuriyeti 2.asrına girerken güçlü ve onurlu bir şekilde yoluna devam edebilmesi için 14 Mayısta sandıktan güçlü bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Kendi ürettiği otomobiller otoyollarda, nükleer santrallerle kendi elektriğini üretmeye başlayan bir ülke olduk. Ama bunlardan rahatsız olan dış güçler var, onlarla işbirliği yapan iç güçler var.  14 Mayıs onlara der verme vaktidir.   Onun için 14 Mayıs çok önemli.

KİME MESAJ VERİYORLAR?

Savunma sanayi projelerini askıya alacağız, o projelerden hesap soracağız,  nükleer santrali durduracağız diyorlar. Böyle konuşarak kime mesaj veriyorlar? 
Türkiye’nin büyümesinden, Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olanlara mesaj veriliyor. Onlara selam çakılıyor, Avrupa başkentlerine, Amerika’ya  selam çakılıyor. FETÖ ağzıyla, PKK ağzıyla konuşuluyor. Aziz milletimiz 14 Mayıs günü gereken dersi verecektir. 
Sonradan 7’li olan masayı görüyorsunuz, nasıl oluştuğunu biliyorsunuz. Normal zamanda birlikte yemek yiyemeyecek olanların gayeleri Recep Tayyip Erdoğan nefretinden başka bir şey değil. 

KAZANAN AK PARTİ OLACAK

15 Temmuz akşamı yenilen FETÖ, siyasi ikbal bekleyenler, başbakanlık bekleyenlerdi. Ama tekrar bir araya gelerek masaya oturdular. Çok önemli tarihi bir seçime gidiyoruz. Türkiye’yi ileri götürmek isteyenlerle geri götürmek isteyenlerin seçimini yapacağız.  O mücadelede kazanan AK Parti, kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. 

SİZ NE İSTİYORSUNUZ NET OLARAK AÇIKLAYIN

PKK ağzıyla konuşanlara Karayılan ne diyor? “Sadece Erdoğan’ı değiştirmeyeceğiz, yüz yıllık sistemi de değiştireceğiz”. Diyor. Bu söylemler ile ne istiyorsunuz? Çıkın açıklayın. “ İfadelerinde bulundu.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı “Partimize bu ay 150 yeni üyemiz kayıt yaptırdı. Eğer bu parti halen üye yapmaya devam ediyorsa 14 mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızı yüzde 60’la yeniden seçeceğiz. Partimize katılan yeni üyelerimizden Balat Mahalle Muhtarı Ali Konya, Emekli Başçavuş Ibrahim Seriçer, Selçuk Kılıç ve bu yıl il kez oy kullanacak olan 18 yaşındaki Sonay Karababa şimdi aramızdalar. Değerli Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın rozet takmasını rica ediyoruz. “

AK Parti Aydın Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Savaş yeni üyelerin rozetlerini takarken “Partimize teveccüh her geçen gün artarak devam ediyor. Biz 12 milyonluk büyük bir aileyiz. “ dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.