Video Haber - Gelecekte Daha İyi Bir Didim İçin

Aytepe'deki Didim Turizm Derneği bahçesinde, "Gelecekte daha iyi bir Didim için" sloganıyla kokteyl düzenlendi.

Turizm Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 11:54:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
355 okunma
Google News

Aytepe'deki Didim Turizm Derneği bahçesinde, "Gelecekte daha iyi bir Didim için" sloganıyla düzenlenen kokteyle Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Garnizon Komutanı Deniz Albay Ali Saçan, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Ticaret Odası (DTO) Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Didim Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Şerif Erul, İyi Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, kurum amirleri, turizmciler ile davetliler katılım gösterdi.

DİTUR Başkanı Melih Koyuncu, Didim'e sevda ile bağlı olduğunu ve 34 yıldır var olan dernekte görev alan herkesin Didim turizmine katkı sunmak için çok çalıştığını belirterek, “Biz, hep birlikte hareket edeceğimiz, aktif ve hareketli bir yeni yönetim olarak, tüm turizmci arkadaşlarıma sorunlarla başa çıkabilecekleri bir dönem diliyorum” dedi.

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, sektörle ilgili bilgi alış verişinde bulunduklarını belirterek, “Didim için en önemli kelime birlik ve beraberlik; şunu istiyoruz, altyapı problemlerinin çözülmesi, turizmin 12 aya yayılmasını, ülke turizminde en önemli destinasyon içerisinde yer alması ve hepimiz bunu istiyoruz. Yerel yönetiminden merkezi istikametine hep beraber Didim için aynı hedef yürüyor olmak. Biz bir ve beraber olduktan son hedeflerimiz için bir sıkını yaşamayacağız. Bunun dışında inovasyonda önemli; biz geri de kalmadık tam olmamız gerektiği yerdeyiz. Popüler destinasyonda ciddi problemler var ama biz Didim olarak çok şanslıyız. Bizim doğamız, plajımız ve denizimiz hala elimizde ve dünya turizminin göbeğine yerleştirmek tam bizim elimizde ve Didim’in gücünü ortaya koyabiliriz” dedi. 

Dididm Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın da konuşma yaptığı kokteyl neşeli bir atmosfer içinde devam etti.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.