Video Haber: Yoranlı Apollonlar tam kadro tribünde

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 11.Hafta mücadelesinde Saygın Yapı Didim Belediyespor evinde Manavgat Belediye’yi ağırlayacak. Bu maçta Yoranlı Apollonlar Grubu tam kadro tribünde takımlarını desteklemek için yerini alacak.

Spor Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 13:09:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
546 okunma
Google News

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 11.Hafta mücadelesinde Saygın Yapı Didim Belediyespor evinde Manavgat Belediye’yi ağırlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 11.Hafta mücadelesinde Saygın Yapı Didim Belediyespor evinde Manavgat Belediye’yi ağırlayacak. 

Bu maçta Yoranlı Apollonlar Grubu tam kadro tribünde takımlarını desteklemek için yerini alacak. 

Didimli Apollonlar Grubu Lideri Nurullah Turan, "Bu maçı kazanmak için tribündeki yerimizi alacağız ve 90 dakika takımımızı destekleyeceğiz. Her zaman yönetim ve oyuncularımızın arkasındayız. Her maçımızı kazanıp, 3. Lig'e çıkacağız, buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu."   

Mavi beyazlılar, şampiyonluk yolundaki en kritik engeli geçmek istiyor.

Yaptığı transferler ve uzun bir hazırlık sürecinin ardından, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak nitelendirilen Didim Belediyespor, sezona kötü başlasa da kalitesini ortaya koyarak çıkışa geçti. 
Geride kalan 10 haftada topladığı 17 puanla 6.sırada yer alan mavi beyazlılar, lider Muğlaspor’un yalnızca 7 puan gerisinde kaldı.

Ligin 11.haftasında evinde Manavgat Belediye ile hayati bir maça çıkacak olan Didim ekibi, bu maça şampiyonluk yolundaki en büyük sınav olarak bakıyor. 
Mavi beyazlılar, maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. 

Yoranlı Apollonlar Grubu ve taraftarların da 12. Adam görevini üstleneceği keyifli mücadele, 24 Aralık Pazar saat 14.00’de Didim Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

BAL 5.Grup 11.haftasında oynanacak olan Didim Belediyespor – Manavgat Belediyespor mücadelesini, Balıkesir Bölge Hakemi Emre Can Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Balıkesir Bölge Alperen Şeker ve Balıkesir Bölge Ahmet Erol üstlenecek. Mücadelede, Balıkesir İl Hakemi Görkem Hasırcı dördüncü hakem olarak sahada yerini alacak.

 

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.