Tuna Işın, CHP Bodrum İlçe Başkanı seçildi Belediye Başkanı mesaj yayınladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Değerli Bodrumlular, günaydın..." diyerek başladı.

Siyaset Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 11:41:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
347 okunma
Google News

Tuna Işın CHP Bodrum İlçe Başkanı seçildi Belediye Başkanı mesaj yayınladı

Değerli Bodrumlular, günaydın... 

Memur bir baba ile Cumhuriyet Öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başlayan hayatına 9 yaşından itibaren Bodrum’da devam eden, ortaöğretim sürecinde kurduğu ve Başkanlığını üstlendiği Bodrum Genç Yaşam Derneği’ndeki etkin çalışmalarıyla; Bodrumlu gençlerin toplumsal yönden gelişimlerine önemli katkılar sağlamasının yanı sıra, kent kararlarına katılımlarını da sağlayan, 2005 yılında Gençlik Kollarına üye olmasıyla başlayan CHP kariyerinde üstlendiği İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı ve Seçim Komisyonu çalışmaları sırasındaki çalışkanlığı ile dikkat çeken, Yönetim Kurulu Üyesi olarak katıldığı Cumhuriyet Halk Evleri Projesi’nde ise, eğitimde fırsat eşitsizliği sorununa karşı verdiği güçlü mücadelesi takdir edilen, Bodrum Kent Konseyi’nde Yürütme Kurulu Üyesi olarak üstlendiği muhtelif görevlere önemli katkılar sağlayan, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na iki defa aday olup seçilememesine rağmen; kırılmadan, vazgeçmeden, var gücüyle partisine hizmet etmeye devam eden dürüst, çalışkan, iyi insan, iyi eş ve iyi bir baba... 

Bu okuduklarınız, Partimizin Bodrum İlçe Başkanlığı görevine seçilen sevgili Tuna Işın’ın kısa özetiydi... Kendisini ve yeni İlçe Yönetimini Kutluyorum.. Çok başarılı olacaklarına da yürekten inanıyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.