SY Didim Belediyespor'dan Didim'e yeni yıl hediyesi

Saygın Yapı Didim Belediyespor - Kumluca Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek, zirve yarışından kopmadı ve taraftarlarına yeni yıl armağanı verdi.

Spor Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 09:15:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
246 okunma
Google News

Saygın Yapı Didim Belediyespor - Kumluca Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek, zirve yarışından kopmadı ve taraftarlarına yeni yıl armağanı verdi. 

Başkan Murat Murat Kücüker su açıklamayı yaptı:

"Üst üste aldığımız galibiyetlerle bizi sevindiren takimizi sahaya Atatürk formalarıyla çıkardık. Suudi Arabistan'da yaşanan olaylar karşısında bütün futbol kulüpleri gibi bizde Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek amaçlı bugün oynanan müsabakaya ATATÜRK’lü tişörtler ile çıktık."

Bölgesel Amatör lig 5. Grup karşılaşmasında Saygın Yapı Didim Belediyespor, deplasmanda Kumluca Belediyespor’u 1-2 mağlup ederek 3 puanla döndü.

BAL 5. Grupta Antalya ekiplerinden Kumluca Belediyespor evinde Aydın ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor’u ağırladı. 

Kumluca stadında oynanan maçta ev sahibi 1-0 öne geçti. Konuk ekipte Didim 45+1 dakikada Anıl bircan’ın golüyle dengeyi sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

Maçın 73. Dakikasında Mustafa Hakkı skoru 1-2 yaptı. 

Maçta başka gol sesi çıkmayınca Didim, deplasmanda 3 puanla döndü.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.