Seda Sarıbaş listede yok Umut Tuncer var

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesine Aydın’dan Doç. Dr. Umut Tuncer girdi.

Siyaset Yayın: 08 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 08.10.2023 15:14:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
334 okunma
Google News

Umut Tuncer, AK Parti MKYK’ya girdi

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesine Aydın’dan Doç. Dr. Umut Tuncer girdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 4. Olağanüstü Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda toplandı. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tek genel başkan adayı olduğu kongrede, partisini yerel seçimlere taşıyacak yeni ekibini belirledi.

TUNCER VE ÖZ'E ÖNEMLİ GÖREV

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. 75 kişilik MKYK’ya Aydın’dan tek isim girdi. Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden istifa ettikten sonra AK Parti’den Aydın Milletvekili adayı gösterilen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umut Tuncer AK Parti’nin A Takımı’nda yer aldı. 

AK Parti 25. ve 26. dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ise listede Siyasi Erdem ve Etik Kurulu’nda kendine yer buldu. 

AK Parti MKYK üyesi olan Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, yeni listede yer bulamadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.