Saygın Yapı Didim Belediyespor ile Tire Spor yenişemedi: 0-0

BAL Aydın ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor sezon öncesindeki gerçekleştirdiği hazırlık maçında İzmir BAL ekiplerinden Tirespor’u ağırladı.

Spor Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 18:40:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
368 okunma
Google News

Didim Belediyesor, Tire ile yenişemedi:0-0

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Saygın Yapı Didim Belediyespor ile Tire Spor golsüz berabere kaldı.

BAL Aydın ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor sezon öncesindeki gerçekleştirdiği hazırlık maçında İzmir BAL ekiplerinden Tirespor’u ağırladı.

Didim Atatürk Stadında oynanan maçı Saygın Yapı Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Küçüker, Tirespor Başkanı Hüma Yüksel, iki kulüp yöneticileri ile Didimli spor seveler birlikte izledi. Maçın ilk ve ikinci yarılarında her iki takım eline geçen fırsatları değerlendiremeyince maç golsüz sona erdi.

MAÇTA SÜPER LİGİN ESKİ FUTBOLCUSU OYNADI

Bu sezon başında Didim Belediyespor’a transfer olan ve daha önce Süper ligde Galatasaray forması giyen ve ardından 1. Lig ve 2. Ligde bir çok takımda top koşturan Yiğit Gökoğlan’da maçta forma giydi. 34 yaşındaki futbolcunun tecrübesiyle takıma katkı sağladığı görülürken hırslı ve agresif bir futbol sergiledi. Gökoğlan yaşadığı küçük sakatlık sonucu ikinci yarı maçta görev almadı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.