Şampiyonlar, Başkan A. Deniz Atabay'ı ziyaret etti

6-7 Mart 2024 tarihlerinde Aydın’da yapılan liseler arası Yıldızlar boks il birinciliğinde Didimli boksörler 5 altın, 1 gümüş, 1 bronz, toplamda 7 madalya ile Didim’e döndüler.

Spor Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 11:54:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
348 okunma
Google News

6-7 Mart 2024 tarihlerinde Aydın’da yapılan liseler arası Yıldızlar boks il birinciliğinde Didimli boksörler 5 altın, 1 gümüş, 1 bronz, toplamda 7 madalya ile Didim’e döndüler. 

Derece alan sporcular madalyaları ile Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret ederek haklı gururlarını Başkan Atabay ile paylaştılar.

Ziyarette Başkan Atabay sporcuları başarılarından dolayı kutladı. 

Atabay, "Spora ve Sporculara Her Zaman İmkanlarımız Dahilinde Yardımcı Olmaya Çalıştık ve Yanlarında Olduk. Sizlerin başarısı Didim’in gururudur. Başarılarınızın devamı dileğimle hepinizi ayrı ayrı kutluyor gösterdiğiniz gayreti takdir ediyorum. Ayrıca bu şampiyonaya hiçbir menfaat gözetmeden sizleri hazırlayan Dinçer hocaya emeğinden, özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum.

Bu gurur hepimizin! 

Belediyemizde, Aydın’da düzenlenen boks şampiyonasından, 5 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya ile dönen Didim Gençlikspor Arena Boks kulübü öğrencilerini ağırladık.

Milli Boksör antrenör Dinçer Çankaya tarafından çalıştırılan boksörler Ayşenur Avcı, Efecan Salık, Muhammed Ronahi Çankaya, Nisa Ayşe Akçora, Burak Efe, Bedirhan Dursun ve Hidayet Kaya’yı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Şampiyon boksörlerimiz Çanakkale, Bayburt ve Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda hem kentimizi hem de Aydın’ımızı temsil edecekler. 

Gençlerimizin her alanda var olmasını destekliyor, daha nice başarılara imza atacaklarına inanıyoruz." dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.