Re/Max Cool: Didim'i seviyor, binlerce kez teşekkür ediyoruz

Re/Max Cool ailesi olarak, 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiğimiz açılışımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılımınız için hepinize en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Ekonomi Yayın: 31 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 31.08.2024 16:08:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 59 sn.
1089 okunma
Google News

Re/Max Cool:Didim'i seviyoruz. Binlerce kez teşekkür ediyoruz

Ben Yakup Yalvaç...

Re/Max Cool ailesi olarak, 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiğimiz açılışımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılımınız için hepinize en içten teşekkürlerimizi sunarız. Bu özel günde, bizleri yalnız bırakmayarak onurlandırdınız. Açılışımıza katılımınız, dostluğunuz ve desteğiniz, bu yolculukta ne kadar güçlü bir topluluğa sahip olduğumuzu bir kez daha gösterdi.

Belediye Başkanımıza, Didim ve Akbük esnafımıza, iş dünyasının değerli temsilcilerine ve tüm dostlarımıza, Re/Max Cool olarak yeni başladığımız bu yolda sizlerin desteğini hissetmek bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Bu vesileyle, iş birliğimizin ve dostluğumuzun uzun yıllar boyunca devam edeceğine olan inancımızı paylaşmak isteriz. Sizlerle birlikte büyümeyi ve Aydın Didim'e değer katmayı hedefliyoruz.

Bir kez daha katılımınız ve desteğiniz için teşekkür eder, işlerinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.