Özlem Çerçioğlu, Hatice Gençay ile 'Ata Tohumu' dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ata Tohumlarından üretilen fidelerin dağıtımını Didim'in Cumartesi Pazarı’nda, CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay ve CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ile birlikte gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 18:15:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
197 okunma
Google News

Özlem Çerçioğlu, Hatice Gençay ile 'Ata Tohumu' dağıttı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ata Tohumlarından üretilen fidelerin dağıtımını Didim'in Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı’nda, CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay ve CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ile birlikte gerçekleştirdi.

Fidelerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, Çerçioğlu’na yerli ve milli değerlerden olan Ata Tohumlarına sahip çıktığı için teşekkür etti. 

Yerli ürünlerin üretimine her zaman sahip çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerinin ifade eden Çerçioğlu ise, “Toprakta dışa bağımlılıktan kurtuluşumuzun yolu kendi milli değerlerimize, yani Ata Tohumlarımıza sahip çıkmaktan geçiyor. Şu anda 3 milyon olan fide üretim kapasitemizi 10 milyona çıkararak bu değerlerimizin daha fazla üretici tarafından üretilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Büyük geçim sıkıntısı yaşadıklarını söyleyen emekli vatandaşlar ise ramazan ayında bile sofralarına et koyabilmenin zorluğunu yaşadıklarını belirterek kendilerine Halk Ege Et marketlerinde sağlanan yüzde 20 indirim için teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.