Murat Küçüker hat-trick yaptı! Maç 6-0 bitti

TMVFL Ligi Kırmızı Bölge Erteleme Maçında, Didim Belediyespor Masterlar Takımı, Salihli Masterları 6-0 mağlup etti.

Spor Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 13:32:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
284 okunma
Google News

Murat Küçüker hat-trick yaptı! Maç 6-0 bitti

TMVFL Ligi Kırmızı Bölge Erteleme Maçında, Didim Belediyespor Masterlar Takımı, Salihli Masterları 6-0 mağlup etti.

Didim Belediyespor Masterlar Takımı aldığı bu sonuçla, sezonu lider tamamladı.

Sezonun ikinci yarısı 27-28 Ocak'ta başlayacak.

Saygı Yapı Didim Belediyespor Kulübü Başkanı olan Murat Küçüker, Didim Belediyespor Masterlar Takımı'nda forvet hattında yer alıyor ve attığı gollerle takımına büyük katkı veriyor.

Yıllar önce Didim Belediyespor'da kaleci olarak görev yapan Murat Küçüker, olgunluk döneminde santrfor olarak oynamayı tercih etti. Uzun yıllar süren belindeki rahatsızlıktan kurtulan Murat Küçüker, özlediği yeşil sahalara önce "Başkan" sonra "Golcü" olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Didim Belediyespor Masterlar Takımı, geçtiğimiz hafta içinde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret ederek, kendisine ismi yazılı forma hediye etmişti. 

Bu arada Murat Küçüker 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde Didim CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı'nı da açıkladı. 

Yeni Didim Haberim Gazetesi ve www.yenididimhaberim.com olarak Murat Küçüker'e hem siyaset hem de amatör olarak yaptığı sporculuk hayatında başarılar diliyoruz.

Didim Belediyespor Masterlar Takımı'nın sponsorluğunu Didim'in seçkin firmalarından Golden Life Costruction'un sahibi Erdal Köseoğlu yapıyor.

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.