MHP Didim Belediye Meclis Üyesi Emrah Irsık, Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

Aydın'dan MHP Genel Merkezi'ne ziyaretler...

Siyaset Yayın: 08 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 08.09.2024 12:18:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
548 okunma
Google News

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, MHP Didim Belediye Meclis üyesi Emrah Irsık, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. 

Alıcık ve Irsık, MHP Lideri Bahçeli’ye ve Genel Başkan yardımcılarına ziyaretlerde bulundu.

Bir takım ziyaretler kapsamında MHP Genel Merkezine ziyarette bulunan MHP  Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’a, MHP’li Didim Belediye Meclis üyesi Emrah Irsık da eşlik etti. İl Başkanı Alıcık ve Meclis üyesi Irsık, ilk olarak MHP Lideri Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. 

Genel merkezde İl Başkanı Alıcık ve Irsık’ı kabul eden MHP Lideri Bahçeli, Aydın ve Didim hakkında MHP’li yöneticilerden bilgi alarak, çalışmalar konusunda talimatlar verdi.

Alıcık ve Irsık daha sonra MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman ile Genel Başkan yardımcıları Mustafa Kalaycı, Zuhal Topçu ve Yaşar Yıldırım’ı makamlarında ziyaretlerde bulundu. 

Ziyaretler de Aydın ve ilçeleriyle ilgili sorunlar ele alındı; bilgi alış verişinde bulunuldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.