Gençay bu akşam Altınkum Yalı Caddesi'nde iftar veriyor

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, bu akşam Altınkum Yalı Caddesi'nde kurulacak olan iftar sofrasına tüm Didimliler'i beklediğini söyledi.

Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 11:44:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 3 dk.
453 okunma
Google News

Hatice Gençay bu akşam Altınkum Yalı Caddesi'nde iftar yemeği veriyor

CHP Didim Belediye Başkan Adayı Hatice Gençay, bu akşam Altınkum Yalı Caddesi'nde kurulacak olan iftar sofrasına tüm Didimliler'i beklediğini söyledi. 

Gençay, iftar sonrası da herkesi CHP seçim ofisindeki eğlence etkinliğine davet etti. 

Yüzlerce kişinin akın ettiği CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ne her akşam etkinlik düzenleniyor.

Yerel sanatçılar sahne alıyor.

Önceki akşam Özlem Yeşil ile Gurup Eflatun muyhteşem bir konser verdi.

Dün akşam da Urfa Sıra Gecesi ve çiğ köfte etkinliği vardı.

Yarın akşam da Onur Akın sahne alacak.

Hatice Gençay, Yeni Didim Haberim'e şunları söyledi: 

"Urfa Sıra Gecesi ve Çiğ Köfte etkinliğimiz Parti Meclisi üyelerimiz Sayın Koza Yardımcı, Sayın Erbil Aydınlık, İlçe Başkanımız Sayın Aşkın Atlı ve Didim Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Özcan Gözetir ve dernek üyelerinin katılımı ile birlikte halkın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Didim’de el ele, kol kola hep beraber kazanacağız." 

Hatice Gençay, Yeni Didim Haberim'e şu açıklamalarda da bulundu:

"Parti Meclisi Üyelerimiz Koza Yardımcı, Erbil Aydınlık ve İlçe Başkanımız Aşkın Atlı ile birlikte Aquasis De Luxe Resort & Spa - Yöneticileri ve çalışanları ile bir araya geldik. Otel sahibi Kadir Karakaya ve oğlu Burak Karakaya’ya bizi ağırladıkları için teşekkür ederim. Didim’de turizmin gelişmesi için tüm paydaşlar ile birlikte çalışacağız. Ayrıca, Parti Meclisi Üyelerimiz Koza Yardımcı ve Erbil Aydınlık’ın da katılımıyla Didim Kibele Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettik. Didim’de güçlü bir kadın dayanışması örneği sergileyeceğiz. Kadının gücünü Didim’de göstereceğiz. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Özlem Yeşil ve Grup Eflatun’un çok keyifli konseriyle birlikte Didimlilerle buluştuk. Değerli sanatçılarımıza teşekkür ederim. Didim, sanatla ve kültürle bütünleşerek bu konuda bir marka olacak. Didim, festivallerin ilçesi olacak. Bu heyecanı şimdiden sizlere hissettiriyoruz ve sizlerle hissediyoruz. Öncek akşam, 
İftar yemeği ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’mizi ziyaret eden çeşitli meslek grubu oda başkanları ve Kent Konseyi’yle birlikte Didim’i konuştuk.
Katılımcı demokrasinin en önemli paydaşı sivil toplum kuruluşlarıdır. Hep beraber Didim’de ortak aklı hakim kılacağız. Bizlere başarılar dileyen odalarımız; Ziraat Odası, Ticaret Odası, Esnaf Odası, Kredi Kefalet, Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası ve Kent Konseyi. Hepsine içten teşekkür ederim."

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.