EDA YÜCEL İLHAN KAMUOYU AÇIKLAMASI YAPTI

12.09.2023 tarihli Aydın Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında yaşananlar hepinizin malumudur.

Siyaset Yayın: 17 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.09.2023 16:23:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 3 dk.
475 okunma
Google News

EDA YÜCEL İLHAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPTI

12.09.2023 tarihli Aydın Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında yaşananlar hepinizin malumudur.

2 dönemdir Didim’de, 1 dönemdir de Aydın Büyükşehir belediyesinde Meclis üyeliği yapmaktayım.

Görüntülerden de anlayacağınız üzere Meclis toplantıları Genel siyasetin konuşulduğu, eleştiri ve farklı görüşlere tahammül edilmeyen, eksik hususlar dile getirildiğinde iktidarı hedef göstererek sürekli şikayet edilen, söz hakkına saygı duyulmayan, kargaşa yaratarak konuşma sonunu bile beklemeden toplantının terk edilmesine varan bir hal almıştır.

Didim’den Didim’i temsil etmek, yerel sorunları dile getirip çareler üretmek üzere seçildim. Amacım ve misyonum siyasi polemiklere girmek yerine doğru yapılanları takdir etmek yanlış gördüklerimi de kimseden korkmadan gerektiği şekilde dile getirmek olmuştur.

Didim’de bir yaz sezonu daha bitmiştir. Bu yaz da Akbük’te kanalizasyon işi tamamlanamamıştır. 2023 yılının sonunda hala gözde bir tatil beldesinde vidanjörle foseptik çukurları boşaltılmaktadır. Yoğunluk sebebiyle tankerler yetişmemekte bu pislikler yollara akmaktadır.  Koku, sivrisinek, hijyen sorunları beraberinde gelmektedir.

Didimlilere sorun yaz aylarında akşam üstü, özellikle cumartesi Pazar günleri suları akıyor muymuş? Aylarca her gün her gün su kesintisi yaşamamışlar mı? Cevabını nüfus yoğunluğu diye veriyorlar. Bir sorun bir yıl yaşanır, anlayışla karşılanabilir ama yıllardır kötüleşerek artan bir sorun oluyorsa bu sizin beceriksizliğinizdir.

Tatil için beldemizi tercih edenler bu deneyimi yaşamak zorunda kalmakta ve yine belirtiyorum, belediyenin “beceriksizliğinden” dolayı Didim’in imajı zarar görmektedir.

Kullandığım kelime sizi irrite etmiş olabilir. Ama durumun vahametini anlatacak başka bir kelime varsa buyurun, söyleyin kullanayım.

Sözlerim derhal çarpıtılmış, temizlik işçilerini, personeli hedef aldığım gibi bir algı yaratılmaya çalışılmıştır. Konuşmanın tamamını izlerseniz çevre temizliğinden bahsetmediğimi görebilirsiniz. Didim Belediyesini temizlik konusunda asla eleştirmemişimdir. Onlar da olmasa Didim’de yaşamak mümkün olmayacak. Vidanjörlerde çalışan işçilerin 40 derece sıcakta günlerce neler yaşadığını siz düşünün.

Seçilmiş bir meclis üyesi olarak gördüğüm bana iletilen sorunları dile getirmeye devam edeceğim.

Gönderimin bundan sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nadır.
Şimdi Sayın Özlem Çerçioğlu hanımefendi’ye toplantıyı bitirmeden terk ettiği için soruyorum.

SADECE 2023 YILINDA ASKİ’YE “VİDANJÖR GELMEDİ” DİYE KAÇ ŞİKAYET TELEFONU GELDİ?

SADECE 2023 YILINDA ASKİ’YE “SULARIMIZ AKMIYOR” DİYE KAÇ KİŞİ ŞİKAYET ETTİ?

Yukarıdaki sorularıma mazot fiyatları ve enflasyon artışı gibi ezber laflarla cevap vermezseniz sevinirim. Genel siyaseti çok konuşmak isterseniz buyurun bir kahve ikram edeyim karşılıklı konuşalım ayrıca genel siyasete bu kadar ilgiliyseniz milletvekilliği adaylığınızı da açıklayabilirsiniz. 

AMA Belediye Meclis toplantılarında AYDIN VE İLÇELERİNİN BELEDİYENİN GÖREVİNE GİREN SORUNLARI KONUŞULACAK.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.