Dilaver Demir'in gömleği beyaz, listesi sarı! Neden?

Dilaver Demir'in kendisine ait Elit Otel'de düzenlediği ve adaylığını açıkladığı toplantıyı izledim. Didim CHP'de "Beyaz" sayfa açmak isteyen bir adam ve destekçileri vardı yanında. Hepsi beyaz gömlek giymişti.

Siyaset Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 10:23:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
677 okunma
Google News

CHP Didim İlçe Başkan Adayı Dilaver Demir'i yıllardır tanırım. Kardeşi Deniz Demir ile inşaat sektöründe önemli yatırımlara imza atıyorlar. 

Dilaver Demir: CHP'ye gönül veren, siyaseti ALTI OK kuralları içerisinde yapan, sosyal demokrat profiliyle Aydın ve Didim CHP örgütlerinde her daim saygı gören, yetmediği yerde elini taşın altına sokmaktan kaçınmayan "Demir Yürekli" sosyal bir kişiliktir. Sosyal kişiliği sosyal devlet anlayışının başlangıç çizgisidir. Didim Fenerbahçeliler Derneği başkanıdır. Kanarya Sevenler Derneği'nin değil, Didim'in önemli sivil toplum kuruluşlarından Didim Hitit Çorumlular Dayanışma ve Kültür Derneği'nin en büyük destekçisidir. 

Anadolu'nun dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın mesken tutarak "Mozaik Toplum" tablosu oluşturdukları Didim'de nüfusun yüzde 75'inin destek verdiği CHP Didim Örgütü'nün çok güçlü ellerde olması gerekiyor.

"Biz zaten kazanıyoruz" yan gelip yatalım. Para harcamaya ne gerek var. Zaten bize oy veriliyor, neden herkesin ayağına gidelim. Bir dertleri varsa buraya gelsinler" felsefesi yanlış.

Unutulmasın ki, vatandaşa dokunmazsan, vatandaş sana çarpar.

Yine unutmayalım;

Her çıkışın bir inişi var. 

Dilaver Demir'in kendisine ait Elit Otel'de düzenlediği ve adaylığını açıkladığı toplantıyı izledim. 

Didim CHP'de "Beyaz" sayfa açmak isteyen bir adam ve destekçileri vardı yanında. Hepsi beyaz gömlek giymişti. 

Oysa seçime girecekleri listenin rengi "Sarı"ydı. 

Peki neden "Beyaz" ön plandaydı. 

Ben anladım. 

Mesaj şöyleydi:

"Geçmişi unutarak, geleceğe umutla bakalım" demek istiyorlardı.

Dilaver Demir, Didim CHP'de "değişim" istiyor. CHP genel Merkezi için de bu geçerli.

"Yeni bir heyecan, yeni bir kan" diyor. 

Bu heyecanla yüreğinin kıpırdadığını, kanının kaynadığını söylüyor.

Hayırlısı olsun. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.