DİGİAD'da görev devir-teslimi Mustafa Teke yeni başkan

Didim Genç İş İnsanları Derneği'nde (DİGİAD) başkanlık devir teslim töreni yapıldı.

Ekonomi Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 13:58:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
562 okunma
Google News

Didim Genç İş İnsanları Derneği'nde (DİGİAD) başkanlık devir teslim töreni yapıldı.

DİGİAD üyesi Yusuf Gökçe'nin sahibi olduğu Mavi Kitchen'daki kahvaltılı törende DİGİAD Başkanlık görevini Didim Mustafa Emlak'ın sahibi Mustafa Teke, Cengiz Ticaret'in sahibi Serhat Cengiz'den teslim alırken, görev süresi içinde verdiği hizmetlerden dolayı kendisine plaket takdim etti ve teşekkür etti. 

Bu arada DİGİAD üyeleri, Didim'de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

Başkan Mustafa Teke şunları söyledi:

"Değerli yönetim kurulu üyeleri, Değerli basın mensupları, Genel kurul devir teslim törenimize hepiniz hoşgeldiniz. DİGİAD Yönetim Kurulumuz ve şahsım adına hepinizi saygı, sevgi ve dostlukla selamlıyorum. Öncelikle yakın zamanda aramızdan ayrılan muhtarımız ve gazeteci büyüğümüz Bahri Aşık abimizi ve Kemal Etleç abimizi rahmetle anıyorum. Değerli ailelerine sabırlar diliyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bir araya gelemedik. Derneğimizin genel kurul devir teslim töreninde sizlerin gününü kutlamak istedik. Gazeteciler gününüzü kutlar bundan sonraki hayatınızda başarılarım dilerim." 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.