Didim MHP’de Çetin Durmaz, milletvekili aday adaylığını açıkladı

MHP Didim ilçe başkan yardımcılığından istifa ederek MHP’den Aydın milletvekili aday adayı olan Didimli iş insanı Çetin Durmaz, MHP parti ilçe binasında basın toplantısı düzenledi.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 16:14:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 3 dk.
278 okunma
Google News

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde MHP didim İlçe Başkan Yardımcılığından istifa eden Çetin Durmaz, MHP’den Aydın milletvekili aday adaylığına başvurdu. Genel merkezde başvurusunu tamamlayan Durmaz, MHP İlçe binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, MHP Kadın Kolları Başkanı Yasemin Karakaş, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Kubaliç, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
 

Basın toplantısında konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, göreve geldikleri günden bu yana hep birlikte çalışma ve gayret içerisinde olduklarını ifade ederek “İlimiz, ilçemiz ve partimiz için çalışmalar yaptık. Bu azim ve gayretle Aydın’ın en büyük ilçelerinden birisi durumunda olan Didim’de de partimizden birisinin aday adayı olması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sıralamada nerede olursa olsun biz var gücümüzle çalışacağız. Bu noktada Çetin Durmaz ağabeyimiz yola çıktı. Ankara’da dilekçemizi verdik; süreci tamamladık. İlçemize, ülkemize ve partimize hayırlı olsun.” dedi.
 

MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Çetin Durmaz ise özgeçmişinden bahsederek “2016 yılında bu yana Didim MHP teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundum. Son dönemde Mustafa başkanla beraber yol arkadaşlığı yaptık. Kendisi partimize bir ivme kazandırdı. Çalışkan ve azimli birisi; Bilge Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda yola çıktık. Biz dava için çalışıyoruz. Bizde görev istenmez verilir, bize bir görev verilirse en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Basın toplantısı sonrasında toplu olarak fotoğraf çektirildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.