Başkan Hatice Gençay: Tenis çok güzel bir spor

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçemizde faaliyet gösteren Didim Tenis Kulübünü ziyaret ederek, minik sporcularla bir araya geldi.

DidimBelediyesi Yayın: 09 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2024 13:25:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 59 sn.
357 okunma
Google News

BAŞKAN GENÇAY, TENİS KULÜBÜ SPORCULARINI ZİYARET ETTİ

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçemizde faaliyet gösteren Didim Tenis Kulübünü ziyaret ederek, minik sporcularla bir araya geldi.

Sporcuya her zaman destek olan ve ilçede gençlerin spora yönelmesi için önemli adımlar atan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim’de faaliyet gösteren Didim Tenis Kulübü’nü ziyaret etti.

Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren, tenis kulübü sporcularıyla bir araya gelen Başkan Gençay, minik tenisçilerin çalışmalarını yakından takip etti.

Çalışmaların ardından tenis kulübü öğrencileri ile sohbet eden ve tenis oynayan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkaracak, onlara daha fazla fırsat sunacak projelerle Didim'imizi kültür ve spor alanında Türkiye'nin sayılı şehirlerinden biri yapmayı amaçlıyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Tenis çok güzel bir spor, başarılarınızı devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.