Aydın'daki toplantıda Didim'i DİGİAD Başkanı Serhat Cengiz temsil etti

TÜRKONFED, ‘Hayalimizdeki Türkiye’ manifestosunu, 81 ili kapsayan 26 bölgesel federasyonunun sorumluluk alanındaki illerde düzenlediği 100. Yıl Buluşmaları kapsamında paylaşıyor.

Ekonomi Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 11:55:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
305 okunma
Google News

Aydın'daki toplantıda Didim'i DİGİAD Başkanı Serhat Cengiz temsil etti

Türkiye’nin gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş en büyük bağımsız iş dünyası örgütü olan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), ‘Yeni Dönem Yeni Ufuklar’ vizyon belgesini ve bu belgede yer alan ‘Hayalimizdeki Türkiye’ manifestosunu, 81 ili kapsayan 26 bölgesel federasyonunun sorumluluk alanındaki illerde düzenlediği 100. Yıl Buluşmaları kapsamında paylaşıyor. Bu çerçevede Aydın Ticaret Borsası ziyaret edildi.

Güney Ege Sanayi ve İş dünyası Federasyonu (GESİFED) desteği ile gerçekleştirilen 100. Yıl buluşmalarında, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ve beraberindeki heyeti Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Mehmet Akkan ve Neslihan Duymaz karşıladı. Toplantıda Didim'i DİGİAD Başkanı Serhat Cengiz temsil etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.