Aydın AK Parti yeni hizmet binası açılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti Aydın İl Başkanlığı hizmet binasının açılışı, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımı ile yarın yapılacak.

Siyaset Yayın: 18 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.11.2023 12:22:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
229 okunma
Google News

Aydın AK Parti yeni hizmet binası açılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti Aydın İl Başkanlığı hizmet binasının açılışı, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımı ile yarın yapılacak.

Aydın’da AK Parti İl Teşkilatı, yapımı ve iç dizaynı tamamlanan yeni binasına 10 Kasım tarihi itibarı ile taşındı. Denizli-Aydın karayolu üzerinde Efeler ilçesi Ilıcabaşı mahallesi 323 sokak numara 9’da hizmet vermeye başlayan yeni il bina için yarın saat 16.00’da resmi açılış töreni düzenlenecek.

AYDINLILARI BEKLİYORUZ
AK Parti İl Başkanlığı’ndan açılışla ilgili açıklama yapıldı. AK Parti il binasının açılışına Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla yapılacağı belirtilen açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir beyefendinin teşrifleriyle gerçekleşecek olan açılışımızda sizleri de aramızda görmek bizi onurlandıracaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

“HEP YENİ HEP İLERİ” KONSEPTİ
Genel Merkez'in açılışıyla ilgili belirlediği takvim çerçevesinde resmi açılışı yapılacak olan yeni binada zemin katta giriş, karşılama, kadın ve gençlik kolları, yönetim kurulu odası, toplantı odası, mutfak gibi alanlar bulunurken, üst katta birim başkanlıkları odası, Seçim Koordinasyon Merkezi, özel kalem, muhasebe ve İl Başkanı odası gibi birimler yer alacak. AK Parti’nin "Hep Yeni Hep İleri" sloganıyla Aydın'a uzun yıllar hizmet etmesi amacıyla yenilenen binanın bahçesinde de çocuk oyun parkı, basket potası, voleybol filesi, masa tenisi ve langırt gibi imkanlar sunulacak.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.