AK PARTİ'DE İLK BAŞVURU YAPAN NACİ ŞENSES

2024 Yerel Yönetim Seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci AK Parti’de 22 Kasım çarşamba günü sona erecek.

Siyaset Yayın: 18 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.11.2023 10:55:00
Editör - Yusuf Mehmet Sarışın
Okuma Süresi: 2 dk.
435 okunma
Google News

AK PARTİ DİDİM'DE İLK BAŞVURU YAPAN NACİ ŞENSES 

2024 Yerel Yönetim Seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci AK Parti’de 22 Kasım çarşamba günü sona erecek.

8 Kasım Çarşamba günü Didim Yerel Basını ile buluşan Naci Şenses , Didim Belediye Başkan Aday Adayı olacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. 

Yaptığı açıklama ile halk desteğini de arkasına alan Şenses; Siyasetin halkın gücü ile yapılabileceğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yük olan adaylar değil, yük alan adaylar belirleyin. Onun adamı bunun adamı değil de halkın adamını seçin. Bundan sonra bütün gücümüzle yerel seçimlere gidiyoruz. Doğru adaylar, yük olan adaylar değil, yük alan adaylar belirleyin. Doğru adayları tespit edin. Her seçimde olduğu gibi bize hizmet edecek aday lazım.”  Tanımına uygun bir başkan olacağını ifade etti.

Didim Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için ilk resmi başvuruyu gerçekleştiren Naci Şenses, 20 Kasım pazartesi günü AK Parti Didim İlçe Teşkilatına giderek evraklarını teslim edecek.

Seçim çalışmaları kapsamında sahada halk ile iç içe olan Naci Şenses, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.